Declaratia de Confidentialitate

Această politică de confidențialitate explică în termeni generali modul în care ne protejeze confidențialitatea informațiilor dumneavoastră personale . Se va aplica la orice informații personale pe care le oferă atunci când vă înregistrați la noi .

Ce informații colectăm ?
Tipurile de informații personale pe care le colectăm de la dvs. va depinde de circumstanțele de colectare și de tipul de serviciu pe care le solicita . De exemplu , atunci când doriți să cumpărați un produs de pe acest site putem colecta detalii , cum ar fi numele , adresa de e-mail , adresa de livrare , adresa de facturare și alte informații relevante pentru achiziția .
Așa cum ne sunt cerute de lege pentru a obține acordul pentru colectarea de " informații sensibile " , vom presupune că ați consimțit la colectarea tuturor informațiilor furnizate de noi pentru a fi utilizate în conformitate cu această politică , dacă nu ne spune altfel .

Cum putem culege informații
S-ar putea colecta informații personale despre tine, atunci când vizitați site-ul nostru , atunci când vă face cu noi prin intermediul site-ul nostru , sau atunci când aveți contact cu noi în persoană . Noi nu colectează informații personale fără consimțământul dumneavoastră . Considerăm că acordul este acordat atunci când vă completați câmpurile necesare pentru a facilita o tranzacție prin intermediul acestui site .

Cum folosim informațiile dumneavoastră cu caracter personal
De obicei , colectează informații personale în următoarele scopuri :
1 . Pentru a facilita accesul la site-ul nostru , produse și servicii
2 . Pentru a livra produsele pe care le -ați comandat de la noi
3 . Pentru a vă oferi informații despre produsele și serviciile noastre
4 . Pentru a solicita părerea ta despre produsele noastre , servicii , marketing și de site-ul web .

Divulgarea de informații cu caracter personal către terți
Am putea dezvălui informațiile dumneavoastră personale pentru alte persoane în scopul pentru care au fost colectate informațiile sau în scopuri similare , de exemplu, pentru a finaliza o tranzacție în numele dumneavoastră sau a vă oferi un produs ați cumpărat . Ne angaja contractori terți pentru a efectua servicii pentru noi, care implică manipularea de informații personale pe care le avem contractantul . De exemplu , în prezent, cu terțe părți contractante, la :
1 . Livrarea produselor achizitionate de pe acest site
Două . Asigura transferul electronic de fonduri , de procesare a cardurilor de credit și servicii conexe de cont

Securitatea informațiilor personale
Am efectuat în condiții de siguranță informațiile dvs. personale și nu vom comerț , chirie sau de a vinde . Vom lua toate măsurile rezonabile pentru a păstra în siguranță orice informații pe care le avem despre tine . Informații cu caracter personal pot fi stocate atât în ​​format electronic pe sistemul nostru de calculator . Firewall-uri , parole , software-ul anti - virus și filtru de e-mail pentru a proteja toate informațiile noastre electronice .

Rezolvarea preocupările dvs.
Dacă aveți orice întrebări despre modul în care sunt colectate sau utilizate informațiile personale , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați . Vom răspunde la întrebare sau reclamație dumneavoastră cât mai curând posibil .
Back