Livrare & Retur

Noi oferim rapid de transport maritim la peste tot taxa de vânzare world.No , cele mai bune servicii , Bine ati venit pentru a colecta acest site și spune prietenii și familia , cumpărături fericit !

Ne-am angajat la satisfacția dumneavoastră complet . Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre , vom fi bucuroși să accepte o revenire .
Nespălat , unworn , sau produse cu defecte cumparate de la magazinul nostru on-line pot fi returnate pentru o restituire sau de schimb în termen de 14 zile de la primire . Toate elementele întors la noi trebuie să fie în condiții de originale , adică unworn , nespălate , cu toate etichetele atașate . În caz contrar, produsele vor fi returnate la tine .
revenire

Dacă nu sunt complet satisfăcute sau în cazul în care există o diferență cu comanda dvs. , vă rugăm să păstreze toate documentele și ambalarea și să ne contactați imediat prin trimiterea unui e - mail sau online . Noi vă va oferi apoi cu instrucțiuni suplimentare .

1 . Ne permit doar o rambursare completă pentru US care au probleme cauzate de noi .

2 . În cazul în care pachetul de revenirea nu include toate accesoriile și piesele a fost expediat cu , costul de accesoriile și piesele vor fi deduse din prețul total al produsului și se poate justifica doar o rambursare parțială .

3 . Dacă pentru orice motiv, aveți nevoie pentru a modifica dimensiunea , culoarea , sau restituirea este sub motivul " Spre deosebire de " , se costul de livrare va fi dedus din prețul total al produsului .

schimburi

1 . Vom accepta schimburi de o dimensiune sau culoare diferită în termen de 15 zile de la data inițială de livrare a comenzii. Va rugam sa ne contactati cu numărul de ordine și serviciu clienți vă va ajuta . Dacă doriți să facă schimb de produs pentru un stil diferit , va trebui să se întoarcă elementele pentru o rambursare ( ca pe politica de returnare ) și plasați o nouă comandă pentru stilul pe care o preferați

2 . Trebuie să ne contactați înainte de a reveni elementele . Toate articolele trimise înapoi la noi trebuie să fie în starea lor inițială adică nu sunt purtate , modificate sau spălat , cu toate etichetele atașate . Obiecte uzate sau murdare vor fi returnate înapoi la tine .

3 . Noi nu acoperă costurile de transport de schimburi , va fi responsabil pentru taxele poștale de returnare și de transport maritim și manipularea de transport maritim elementele schimbate înapoi la tine . Vă recomandăm să adăugați de urmărire și de asigurare , atunci când trimit un produs pentru noi pentru propria protecție , așa cum nu putem fi responsabil pentru transporturile pierdute . Taxele de transport și de manipulare sunt nerambursabile .
Back